fbpx

Training & Consulting

Kennis moet je delen om het verder te ontwikkelen

Connecting Clients is ontstaan door het samenbrengen van verschillende ervaringen, vaardigheden en kennis. In onze organisatie zit veel ondernemerschap, zelfontwikkeling en sales ervaring. Deze kennis gebruik wij dagelijks om onze eigen personeel en onderneming vooruit te helpen. Echter geloven wij in het principe van samenwerken en samen delen.

Sales & Motivatie Training

Algemene sales of motivatie training? Dit is binnen Connecting Clients ook mogelijk. Wij hebben veel ervaringen met (koude) acquisitie en sales. Daarnaast worden wij ook ingehuurd voor het geven van motivatie en/of sales trainingen bij andere bedrijven. Wij geloven dat de beste investering die je kunt doen een investering in jezelf is. Zo investeren wij ook continue in onze medewerkers. Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Motivatie
Teamwork
Sales
Boost

NLP Cursus

Bjørn, een van de oprichters van Connecting Clients BV, is NLP opgeleid. NLP staat voor Neurolinguïstisch programmeren en staat voor de communicatie met zowel jezelf als ook met anderen. Bij Connecting Clients vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers realistische doelen stellen en aan hun persoonlijke ontwikkeling werken.

Positieve beïnvloeding
Communicatie met jezelf en anderen
Gevoel
Mindset, ambities en groei

Business Consulting

Business Consulting

1
3
2
4

Netwerk

Netwerken

1
3
2
4