fbpx

Over Connecting Clients

Connecting Clients is een Full Service Contact Center en zorgt voor een goede verbinding tussen klant, product/dienst en de ondernemer.

Wij werken graag samen met ondernemers om er voor te zorgen dat zij een goeie verbinding krijgen en houden met de klant. Dit doen we o.a. door het hele proces te analyseren en proactief mee te denken over alle mogelijkheden voor zowel service als de commerciële kansen.

Wij staan voor korte lijntjes en open communicatie waarbij we direct proberen te schakelen als de behoefte of situatie verandert.

Waarom een Full Service Contact Center?

Wij begrijpen heel goed dat ondernemers en bedrijven zich graag willen focussen op hun primaire processen en doelen. Daarnaast zorgt de digitale ontwikkelingen er voor dat een onderneming veel meer kennis en vaardigheden in huis moet hebben. Als bedrijven niet mee komen en niet goed digitaliseren verzuipen ze in een groot speelveld met veel concurrentie op bereikbaarheid, kwaliteit, service, reputatie, vindbaarheid en prijs. Wij van Connecting Clients hebben alles in huis om een achterstand in te halen of een voorsprong te realiseren op basis van de concurrentie.

Neem contact op met ons!